Tradita vazhdon!

Njësia Integrimit Europia në Bashkinë Lushnje hap edhe këtë vit “Shkollën Verore 2024” , për dy javë të mirëkujdesura me aktivitete dhe informacione për çdo të ri që dëshiron të bëhet pjesë duke filluar nga data 1 deri më 12 Korrik 2024.

Risia e këtij viti është se i kalojmë kufijtë e Shqipërisë në bashkëpunim me organizatën Milieukontakt Albania (Member of Milieukontakt International Network) dhe Institute for Development Policy (INDEP) që do të sjellin të rinjë nga Kosova për të shkëmbyer eksperienca dhe që të rinjtë të ndërveprojnë me njëri tjetrin. 

Nëse i përket grupmoshes 12 – 29 vjeç dhe dëshiron të bëhesh pjesë e “Shkollës Verore 2024 “ ju ftojmë të regjistroheni në linkun e mëposhtëm ose paraqituni pranë Zyrës së Njësisë Integrimit Europan, bashkia Lushnjë.

 

Për të aplikuar klikoni në linkun :


https://docs.google.com/…/1FAIpQLSem5pgEt8aQR4…/viewform

 

 

AlbaniaUSA