Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Asetet

Asetet

Dhënia me qira/enfiteozë e Aseteve të Bashkise Lushnje

Dhënia me qira/enfiteozë E Aseteve të Bashkise Lushnje

 

 

 

 

 

 

Baza Ligjore

  • Ligji 139/2015 "Mbi vetëqeverisjen vendore"
  • Vendimi Nr. 54 më datë 5.2.2014 "Mbi përcaktimin e kriterit, procedurës dhe mënyrës së dhënies me qera ose kontrata të tjera të pronës shtetërore, i ndryshuar
  • Vendimi 421 datë 12.6.2018 për disa shtesa dhe ndryshime në vendimin nr 54 datë 5.2.2014
  • Udhëzimi nr 13 datë 26.4.2018 "Për zbatimin e vendimit nr 54 datë 5.2.2014 "Mbipërcaktimin e kriterit, procedurës dhe mënyrës së dhënies me qera ose kontrata të tjera të pronës shtetërore.
AfatiNë varësi të pronës dhe procedurës përkatëse

 

 

 

 

 

 

 

 

Dokumente të nevojshme

a)     Kërkesën e subjektit për marrje me qira të pasurisë shtetërore;

 

b)    Planbiznesin e hollësishëm për vënien në        funksionim të objektit, ku të përshkruhen qartë: plani I punësimit, plani i investimeve, si dhe treguesit që do të realizohen;

 

c)     Ofertën për vlerën e detyrimit mujor të qirasë;

 

d)    Certifikatën e regjistrimit dhe certifikatën historike të regjistrimit të subjektit në QKR;

 

e)    NUIS-in dhe vërtetimin nga dega e tatimeve se subjekti ka shlyer detyrimet tatimore dhe sigurimet,shoqërore;

 

f)      Vërtetime nga institucionet përkatëse që nuk është në ndjekje penale, si dhe nuk ka procese gjyqësore në lidhje me aktivitetin.

 

 

g)     Dokumentacion plotësues në varësi të llojit të proçedurës që përfshihet prona.

 

TarifaSipas akteve ligjore dhe nenligjore ne fuqi
Dokument I prodhuar si rezultat I shërbimit

 

Kontratë qiradhënie

 

Eventet

<korrik 2022>
HënMarMërEnjPreShtDie
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Se shpejti


Buletini Informativ