Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Shpallje per vend vakant

Kategorite

Filtro:

Shpallje per vend vakant

SHPALLJE PËR DREJTOR I QENDRES KULTURORE & KLUBI i SHUMESPORTIT

 

Mbështetur në ligjin Nr.7961 ,date 12.07.1995 "Kodi i Punes" si edhe në  bazë të ligjit nr.139/2015 ,datë 17.12.2015 për "Për Vetëqeverisjen Vendore" ,  Bashkia Lushnje  njofton shpalljen e vendit vakant në institucionet e varësisë "Qëndra Kulturore dhe Klubi Shumësportit", organizimin e konkursit për pozaicionin :

1.      Drejtor i Qendrës Kulturore dhe Klubi i Shumësportit

Kandidati  për drejtor i Qendrës Kulturore dhe Klubi Shumësportit duhet :

a)     Të zotërojë diplomë të arsimit të lartë;

b)     Të ketë  eksperience  pune në drejtimin dhe menaxhimin e institucioneve  kulturore dhe artistike mbi 3 vite;

c)     Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të punës në grup;

d)     Të mos ketë masa disiplinore në fuqi ndaj tij;

Dokumentacioni i aplikimit për drejtor përmban :

  1. Jetëshkrim i plotë;
  2. Fotokopje të diplomës (përfshirë edhe diplomën bachelor);
  3. Fotokopje të librezës së punës (të gjitha faqet që vërtetojnë eksperiencën në punë);
  4. Fotokopje të letërnjoftimit (ID);
  5. Vërtetim të gjendjes shëndetësore;
  6. Vetëdeklarim të gjendjes gjyqësore;
  7. Vlerësimin e fundit nga eprori direkt;
  8. Vërtetim nga Institucioni qe nuk ka masë displinore në fuqi.
  9. Çdo dokumentacion tjetër që vërteton trajnimet, kualifikimet, arsimin shtesë, vlerësimet pozitive apo të tjera të përmendura në jetëshkrimin tuaj.

Dokumentacioni i aplikimit do të dorëzohet në Zyrën e Burimeve Njerëzore ,Bashkia Lushnje. Dorëzimi i dokumentacionit të kryhet jo më vonë se 10 ditë  pas shpalljes së kërkesës për drejtor të Qendrës Kulturore dhe Klubi Shumesportit! Shpallja bëhet  me datë 20.05.2020

 

                                     Drejtoria e Burimeve Njerëzore

                                               Bashkia Lushnje

 

Eventet

<dhjetor 2020>
HënMarMërEnjPreShtDie
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Se shpejti


Buletini Informativ