Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Njoftim për vend të lirë pune

Kategorite

Filtro:

Njoftim për vend të lirë pune

 

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

BASHKIA LUSHNJE

                                                                        Lushnje më       /     //2021

 

 

Njoftim për pozicion të lirë Punë
Bashkia Lushnje

 

Pozicioni: Edukator ndihmës
Data e hapjes së aplikimit: 3 prill 2021, ora 14:00
Data e mbylljes së aplikimit: 3 prill 2021
Titulli i pozicionit: Edukator ndihmes ne kopeshtet e qytetit Lushnje
Vendi: Bashkia Lushnje
Kohëzgjatja: 5 prill 2021- 31 dhjetor 2021

Informata të përgjithshme për projektin
Projekti "Dua te jem si ju" është një projekt i financuar nga Fondi Social, Ministria e Shendetesise dhe Mireqenies Sociale ne territorin e Bashkise Lushnje.

Qellimi i këtij projekt propozimi është integrimi në jetën social të fëmijëve me aftësi të kufizuar që frekuentojnë kopështet në bashkinë Lushnje.

Nëpërmjet aktiviteteve synohet që në kopështe që kanë fëmijë me aftësi të kufizuar  (sidomos të spektrit autik, fenomen i përhapur shumë këto vitet e fundit)  të vendosen edukator/mësues ndihmës që të identifikohen dhe trajtohen me pas në Qëndrën e  Zhvillimit Lushnje.

Në këtë mënyrë ata nuk shihen si grup i margjinalizuar nga pikëpamja sociale.

Në Planin Social Vendor të Bashkisë Lushnje një nga objektivat strategjik është integrimin dhe barazinë në shërbime sociale, si dhe aksesin në to.


Funksionet bazë të pozicionit:
Bashkia Lushnje kërkon të angazhojë kater (4) edukator ndihmes të cilët do të punojnë me fëmijët me AK që frekuentojnë kopështet e qytetit të Lushnjes.

 

Informacion për pozicionin e punës:
Edukatorët Ndimës do të punojnë me fëmijët me AK që frekuentojn kopështet e qytetit të Lushnjes. 

 

·         Kualifikimet e kërkuara:
Individët e interesuar për kryerjen e kësaj detyre duhet të kenë këto kualifikime:

Përvojë e dëshmuar në fushën e shërbimeve sociale;
Të ketë të përfunduar arsimin e lartë në shkencat sociale, psikologji, punë sociale (studimet e avancuara do të ishin përparësi).
Eksperiencë të mëparshme dhe ose/ekspertizë në fushën e ofrimit të shërbimeve sociale


Për të aplikuar:
Kandidatët e interesuar ftohen të dorëzojnë dokumentet vijuese për aplikim jo më vonë se 3 prill 2021 në adresën: Bashkia Lushnje zyra e protokollit.


- CV-në që tregon sfondin e arsimimit dhe përvojës

- Letër Shprehje interesi (një faqe) për këtë pozicion.
Të tjera:
- Fotokopje të diplomës dhe listës së notave.
- Fotokopje të librezës së punës;
- Fotokopje të kartës së identitetit;
- Dëshmi penaliteti ose vetëdeklarim të gjendjes gjyqësore;
- Certifikatë familjare;
- Vërtetim banimi;
- Raport mjekësor që vërteton gjendjen shëndetësore;
- Certifikata të kualifikimeve;
- Referenca pune.

 

 

 

 

 

DREJTORIA E BURIMEVE NJEREZORE

 

Eventet

<shtator 2021>
HënMarMërEnjPreShtDie
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Se shpejti


Buletini Informativ