Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Njoftim

Kategorite

Filtro:

Njoftim

​                                                           

                                                                NJOFTIM

 

PЁR FILLIMIN E PROÇEDURAVE PЁR TЁ PЁRFITUAR NGA PROGRAMI "SUBVENCIONIMI I QIRASЁ "PЁR PERIUDHЁN JANAR – DHJETOR 2021

   Ju njoftojmё se Bashkia Lushnje ka filluar proçedurat pёr aplikim pёr programin "Subvencionimi i Qirasё" pёr vitin 2021.

Familjet e interesuara pёr t'u pёrfshirё nё kёtё skemё duhet tё plotёsojnё kriteret e mё poshtme sipas ligjit 22/2018 "Pёr strehimin Social "

1.      individёt, qё kanё mbushur moshёn 18 vjeç dhe familjet e regjistruara nё zyrat e gjendjes civile Bashkia Lushnje ;

2.      nuk disponojnё banesё nё pronёsi;

3.       banojnё nё banesa qё paraqesin rrezik shembjeje;

4.       banojnё nё banesa tё mbipopulluara, sipas pёrcaktimeve dhe normave nё fuqi;

5.      kanё mbetur ose rrezikojnё tё mbeten tё pastreha, si rezultat i fatkeqёsive natyrore;

6.       familjet ose individёt qё humbasin banesёn e tyre, si pasojё e zhvendosjes ose zbatimit tё njё vendimi gjyqёsor;

7.      banojnё nё banesa qё prishen ose pёrjashtohen nga proçesi i legalizimit, si rezultat i investimeve publike.

• Dokumentacionin qё kёrkohet pёr verifikimin e tё dhёnave qё deklaron subjekti i interesuar:
1. Kёrkesa pёr dorёzim tё dokumentacionit  pranё Zyrёs sё Strehimit Bashkia Lushnje, ku tё citohet çdo dokument qё i bashkёlidhet kёrkesёs si dhe adresa dhe numri i kontaktit;

2. Fotokopjen e kartёs sё identitetit tё aplikantit;

3. Çertifikatёn e gjendjes familjare;

4. Vёrtetim nga punёdhёnёsi pёr çdo pjestar tё familjes qё ёshtё nё marrёdhёnie pune, ku tё pёrcaktohet detyra qё kryen si dhe paga neto;
5. Vёrtetim nga Zyra e Shёrbimit Kombёtar tё Punёsimit pёr çdo pjestar tё familjes qё ёshtё mbi 18 vjeç dhe ёshtё i pa pune; ( nga sistemi e- albania)

6.Vёrtetim i komisionit mjekёsor tё pёrcaktimit tё aftёsisё sё kufizuar pёr individё me aftёsi tё kufizuara;
7. Dokument nga organet tatimore dhe ato tё sigurimeve shoqёrore pёr derdhjen e kontributeve, pёr tё gjithё anёtarёt e vetёpunёsuar tё familjes;

8.Vёrtetim nga organet e sigurimeve shoqёrore pёr personat nё pension;

9. Kontrat Qiraje

Qytetarёt e interesuar pёr çdo informacion mund tё paraqiten pranё zyrёs sё strehimit, Bashkia Lushnje.


Afati i fundit i paraqitjes sё kёrkesave nga familjet ёshtё data 15 Dhjetor 2020 , ora 16:00.

Eventet

<prill 2021>
HënMarMërEnjPreShtDie
2930311234
56
7
e mërkurë, prill 7, 2021
891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

Se shpejti


Buletini Informativ