​​

Zëri i Qytetarëve

( 30.03.2015) -
Sot fillon kjo rubrikë e cila synon të pasqyrojë opinionet dhe mendimet e qytetarëve të Lushnjës për përmirësimin e Qeverisjes së Bashkisë sonë.
0

0

Nuk ka pergjigje! Shtoni nje pergjigje te re
 
Emri *
Email *
Titulli *
Pershkrimi *

​​​